Моральна комісія перевірить чи несуть «Лунтік», «Телепузики» та «Губка Боб» загрозу дітям

Національна експертна комісія з питань захисту суспільної моралі перевірить чи несуть мультфільми «Губка Боб», «Лунтік», «Маша і Ведмідь», «Телепузики», «Покемони», «Сімпсони» загрозу дітям. Про це йдеться на сайті комісії.
 
Відповідне рішення прийняв голова комісії Василь Костицький.
 
Приводом до нього стало повідомлення з інтернету, яке подає дослідження популярних серед дітей мультфільмів, які на думку авторів повідомлення «несуть реальну загрозу нашим дітям».
 
Національна комісія дає посилання на це повідомлення та брошуру. Вона розміщена на сайті «Сім'я під покровом Богородиці». Риторика брошури свідчить про зв'язок із Українською правовірною греко-католицькою церквою (лідер Антонін Догнал).
 
«В результаті досліджень, виявилося, що ці всі мультфільми - це спецпроекти, спрямовані на руйнування сім'ї, пропаганду збочень, наркоманії та іншого. Хто б міг, наприклад, подумати, що Губка Боб - це гомосексуаліст, Маша та ведмідь - ювенальний мультфільм, а розповсюджені мультфільми "Аніме" - це найбільша пропаганда гендеру», - йдеться у повідомленні, яке стало приводом до розгляду згаданих мультфільмів у Національній комісії.
 
Автори цієї Брошури просять президента, Верховну Раду, Національну комісію з питань захисту суспільної моралі та Державний комітет з питань телебачення та радіомовлення заборонити показувати ці мультфільми в Україні.

Джерело:«Телекритика»
рейтинг: 
  • Подобається
  • 0
Залишити коментар
иконка
Коментувати статті на сайті можливе лише впродовж 30 днів з дня публікування.