Обласна спілка фотохудожників наприкінці минулого тижня організувала фотовиставку «Барви Угочі» (ФОТО)

Обласна спілка фотохудожників, яку очолює наш земляк із Чорнотисова Володимир Ньорба, спільно зі своїми  виноградівськими колегами наприкінці минулого тижня організувала фотовиставку «Барви Угочі».

Під такою назвою, власне, ще 3-5 травня на Виноградівщині проходив міжнародний  пленер за участі фотомайстрів  Закарпаття, а також Польщі та Словаччини. Плоди цієї творчої праці, зрештою, і стали основою виставки в арт-кафе «Helena». Задля фотомитців, щоправда, довелося потіснитися художникам «Севлюш-арту».

Але така тіснота лише приємна, бо свідчить як про творчу конкуренцію так і про чималий мистецький потенціал Виноградівщини. У районній раді, як повідомив на відкритті виставки керівник цього органу Олег Любімов, уже почали підшуковувати місце для митецької галереї і планують видати фотоальбом Виноградівського району. Благо, матеріалів для такого видання достатньо. Художні роботи на виставці представили відомі у краї фотографи Борис Корнієко, Іван Буркало, Василь Штефан, Андріана Нагорняк, Микола Поско та інші.

 

 


Джерело:vynohradiv.info

 

рейтинг: 
  • Подобається
  • 0
Залишити коментар
иконка
Коментувати статті на сайті можливе лише впродовж 30 днів з дня публікування.