У Виноградові збиралась неформальна творча молодь (ФОТО)

17-19 серпня в урочищі»Виннички» на околиці Виноградова проведено черговий арт-пікнік «Креденц». Як повідомила одна з організаторів цієї неформальної  мистецької акції Ольга Тіводор, всього в наметовому містечку на території колишнього цементного цеху розмістилося понад 200 відвідувачів. З них – 30 молодих поетів та художників  як із Закарпаття, так й інших регіонів України. Найчисельнішою була група організації культового мистецтва стріт-арт «Чорний круг».

Малярі-неформали виставлялися й працювали у двох залах живопису й станкової графіки. Спробувати себе в ролі живописця міг кожен бажаючий, для цього організатори передбачливо приготували кілька відер фарб та пензлі. В одному з таких залів  читання віршованих творів  влаштували молоді поети з Одеси, Мукачева, Ужгорода, Виноградова, серед них відомий уже наш молодий земляк Андрій Любка.

Любителі сучасної музики мали змогу отримати насолоду від виступів Роберта Тіводора та ужгородського гурту «Елефант вібрейшен».

В іншій зоні пікніка учасники та гості розважалися на дискотеці та смакували бограчем  й іншими екзотичними закарпатськими стравами, якими пригощали бажаючих повари виноградівського байкерського клубу.

У проведенні арт-пікніка посприяв директор меблевої фабрики Дмитро Бабинець.

Фото:Бориса Корнієнка

 

 


Джерело:"Новини Виноградівщини"

 

рейтинг: 
  • Подобається
  • 0
Залишити коментар
иконка
Коментувати статті на сайті можливе лише впродовж 30 днів з дня публікування.