По той бік Карпат погасили колекційну марку до Свята сиру і вина (ФОТО)

Участь в урочистій події взяли художники Олександр та Іванка Войтовичі, директор ІІІ Міського Свята сиру і вина Андрій Сидор та начальник поштамту Львівської дирекції УДППЗ «Укрпошта» Михайло Лишак.Погашення здійснювалось спеціальним календарним штемпелем «Пошта на Ринку», який було випущено на момент відкриття «Музею пошти. Львів 6», повідомили у прес-службі Львівської міської ради.

 

Спеціальний поштовий штемпель використовується для відправки поштової кореспонденції, погашення поштових марок та відзначення урочистих подій.

 

Відтепер усі охочі, скориставшись послугами поштарів Львівської винної пошти, зможуть відправити не лише винні Art-листівки «Зі Львова з любов’ю» від художників Іванки та Олександра Войтовичів, а й скористатись фестивальною маркою.

 

Колекційну марку виставлять на аукціон, який відбудеться 20 жовтня о 19.00 на фестивальній терасі Свята сиру і вина. Також кожен охочий зможе придбати цю марку і для своєї приватної колекції.

 

Офіційна марка вийшла в обіг тиражем 180 штук. Її розмір 31х30 міліметрів. Дизайном марки стало зображення картини «Алегорія смаку» створену українським художником Олександром Войтовичем ще у 2005 році. Нагадаємо, що саме ця картина і стала афішею ІІІ Міського Свята сиру і вина.

 

Вже традиційно на святі відзначать День Сирника. На площі Ринок усіх охочих пригостять гігантським львівським сирником, який спечуть за давніми рецептами.

 

 


Джерело:zaxid.net

 

рейтинг: 
  • Подобається
  • 0
Залишити коментар
иконка
Коментувати статті на сайті можливе лише впродовж 30 днів з дня публікування.