В Ужгороді відбудеться благодійний концерт лідера гурту “Океан Ельзи”

Дата проведення концерту лідера гурту “Океан Ельзи” в Ужгороді 22 травня 2024 року. Це чудова нагода зустрітись з музичною легендою України Святославом Вакарчуком, почути улюблені пісні та при цьому допомогти нашим збройним силам України. Концерт носить благодійну мету.
Проце повідомляє Турінформ Закарпаття.
Подробиці про сольні концерти Вакарчука
Кожен концерт складається з двох частин:
у першій музикант виконує свої пісні на гітарі, так, як зазвичай робить це для наших захисників та захисниць на фронтах сходу та півдня країни
у другій половині Вакарчук акомпанує собі на роялі, відтворюючи атмосферу написання пісень, тобто так як вони з’являються -вдома, під рояль.
Почути як пісні Океану Ельзи, так і з сольних проєктів лідера гурту, а також народні пісні ви зможете саме в цей вечір, а саме 22 травня 2024 року в Ужгороді.
Які пісні Вакарчука прозвучать на концерті?
Як повідомляють організатори концерту, Вакарчук виконає наступні популярні пісні, а саме: “Така як ти і Саме та”, “Місто Марії та Місто весни”, “Еверест”, “На небі”, “Я їду додому” та “Оберіг”, “Без бою”, “Обійми” та багато інших популярних пісень лідера гурту “Океан Ельзи”.
Чому це важливо?
Частина коштів з квитків йде на допомогу бригадам ЗСУ, НГУ та іншим представникам Сил Оборони України. Як повідомлялось раніше, це благодійний концерт.
Подробиці концерту Святослава Вакарчука в Ужгороді:
Дата концерту: 22 травня 2024 року
Місце проведення: Драматичний театр
Вартість квитків від 650 грн.
Початок: 19:00
Квитки у касах драматичного театру.
рейтинг: 
  • Подобається
  • 0
Залишити коментар