На базі УжНУ відкрили молодіжний центр "Youthhub"

Молодіжний центр «Youthhub» відкрили 22 квітня на базі Ужгородського національного університету, знаходиться він на вул. Університетській, 12. 
В офіційному відкритті хабу взяли участь ректор УжНУ Володимир Смоланка, в.о. міського голови, заступник міського голови Вадим Борець, заступник міського голови Іван Завидняк, директорка департаменту освіти і науки, молоді та спорту Закарпатської обласної державної адміністрації Мар’яна Марусинець. 
У Центрі є зона коворкінгу, зал для презентацій, зал для настільних ігор, перегляду фільмів та відпочинку, невеличка «кухня». Режим роботи – з понеділка до п’ятниці із 14:00 до 20:00, заходи анонсуються на сторінках «Youthhub» у соцмережах. Усе – безкоштовно.
За словами керівника центру Дмитра Койтюка, «Youthhub» створили ще у жовтні минулого року, проводили різноманітні заходи, але молоді дуже не вистачало безпечного та зручного простору для реалізації своїх мрій та потенціалу. І сьогодні таке місце з’явилося: приміщення надав виш, обладнали його у співпраці з ГО «Молодіжна платформа» у межах програми «Розвиток потенціалу молоді у західних областях України», що імплементується ІСАР Єднання, за фінансової підтримки Дитячого фонду ООН (ЮНІСЕФ) та Федерального міністерства економічного співробітництва і розвитку Німеччини (BMZ) через державний банк розвитку KfW.  
Завтра у межах відкриття «Youthhub» заплановано форум «Job Jam: ритм твоєї карʼєри»: панельна дискусія, ярмарок вакансій від роботодавців, воркшоп «Комунікаційний скіл musthave: етика на робочому місці», майстер-клас «Написання резюме та проходження співбесіди».

рейтинг: 
  • Подобається
  • 0
Залишити коментар