У Великому Березному ветеранський простір "ВДОМА" провів урок мужності для старшокласників

В пʼятницю, у Великому Березному, відбувся військово-патріотичний захід для старшокласників зі шкіл Великоберезнянської і Ставненської ОТГ, який організував представник простору «ВДОМА» Костянтин Мучка за підтримки військових з 2 відділ Ужгородського районного ТЦК та СП, Страйкбол. Ужгород - оренда та організація ігор, а також керівниці закладу Тетяни Кирлик, яка надала локацію для проведення події в урочищі Термачув.
Школярів поділили на дві групи: перші випробували свої сили у грі в страйкбол, а інші - спільно із працівниками ТЦК вивчали порядок неповного розбирання і збирання автомата Калашникова. Опісля помінялися місцями. "Було дуже приємно бачити жагу до нових знань в очах нашого підростаючого покоління. На жаль, в сьогоднішніх реаліях, знати військову справу - це не просто корисна, а життєво необхідна навичка. Проте, кожен з нас, коли йшов на війну, як і кожен з тих, хто теж встав на захист України, робить це для того, аби війна закінчилася на нас. Аби наші діти ніколи не знали цього!
Дякуємо дітям за зацікавленість та проявлену активність! Вдячні всім, хто посприяв успішному проведенню заходу!" - повідомили на своїй сторінці в Фейсбук ветеранський простір "Вдома".
рейтинг: 
  • Подобається
  • 0
Залишити коментар