День музею в Ужгородському замку


Відкрийте двері у світ історії та культури на День музею в Ужгородському замку. Відвідайте старовинний замок та пізнайте захопливий світ минулого, де кожен експонат є живим свідком величі та краси минулих епох. Це ваша унікальна можливість відчути пульс минулого та оцінити справжні скарби, які зберігаються у серці Ужгородського замку.

День музею в Ужгородському замку
Програма заходів на 17 травня, 2024 року:

11:00 Відкриття дня музею
11:40 – 12:00 Концерт колективу “Джерело”
12:30 – відкриття оновленої експозиції відділу “Природа Закарпаття”
12:50 – Поетичне слово про природу у виконанні дітей ВПО БО “Платформа трансформації”
13:15 – Відкриття нового розділу “Благодійна діяльність Марії Терезії для Мукачівської греко-католицької єпархії” в експозиції “З історії духовної культури Закарпаття XVII – XX ст.”
13:40 – Середньовічні танці. Дім історичного танцю “Тартан”
Вхід на територію музею безкоштовний.
Туристичний інформаційний центр “Турінформ Закарпаття” рекомендує та запрошує усіх вас відвідати Закарпатський краєзнавчий музей 17 травня 2024 року. Відвідавши замок в Ужгороді, ви зможете зануритись у  захоплюючу подорож у часі, у світ старовинних артефактів та легендарних історій.

А ще, цього дня вхід – абсолютно безкоштовний. Приходьте разом з родинами та друзями, що б відкривати для себе таємниці минулого та насолоджуватися незабутніми враженнями від унікального свята культури та історії.

Адреса: Закарпатський обласний краєзнавчий музей ім.Тиводара Легоцького, Ужгород, Капітульна 33, тел: +38 0312 614432
рейтинг: 
  • Подобається
  • 0
Залишити коментар