У міському будинку культури Виноградова лунала коляда (ФОТО)

Справжня атмосфера Різдва панувала у міському будинку культури сьогодні – тут відбувся чудовий різдвяний концерт, який зібрав чисельну глядацьку аудиторію. Його проведено за підтримки районної державної адміністрації, Виноградівської районної організації науково-культурологічного товариства ім. О. Духновича.

Колядникам та всім присутнім була презентована невеличка «Збірка колядок з різних куточків Виноградівщини», видання якої здійснено за підтримки депутата Верховної Ради України Івана Бушка.

Колядницькі колективи БК с. Текова, Підвиноградова, Оноку та ДШМ ім. Б. Бартока виконали твори з цієї збірки. Порадували своїм виступом сестри Анна і Магдалина Кедик. Традиційні українські різдвяні колядки, щедрівки та віншування прозвучали у виконанні самодіяльного народного хорового колективу працівників культури та любителів співу міського Будинку культури під керівництвом Віктора Марушки.

З вітальними словами на святі колядки виступили голова Виноградівського науково-культурологічного товариства ім. Духновича Юрій Продан та голова райдержадміністрації Тетяна Граб. Як і годиться, всі колядники віншували і колядували не за так – їм вручили солодкі подарунки.

 

 


Автор:Любов Токач

Джерело:"Новини Виноградівщини"

 

рейтинг: 
  • Подобається
  • 0
Залишити коментар
иконка
Коментувати статті на сайті можливе лише впродовж 30 днів з дня публікування.