У Словаччині у співпраці з УжНУ провели конкурс "Ліптовська сніжинка 2013"

Вп'яте поспіль в Ліптовському Мікулаші у Словаччині відбувся міжнародний конкурс дитячої творчості "Ліптовська сніжинка", партнером якої протягом двох років є Ужгородський національний університет.

З ініціативи Федерації культурних програм, фірми "Бусоль вояж", органів місцевого самоуправління Ліптовського Мікулаша в Словацькій республіці з 5 по 11 січня 2013 року проходить традиційний міжнародний фестиваль-конкурс дитячої творчості в номінаціях танцювальних, вокальних та інструментальних.

 

Цьогоріч колективи з Росії, України, Словаччини, Білорусі, Болгарії та Хорватії представили свої творчі доробки на розсуд міжнародного журі.

 

Кращими цьогоріч виявилися колективи "Сувенір" та "Резонанс" з Москви, а серед колективів народної творчості - дитячий ансамбль з Іршавщини.

 

На гала-концерті було представлено найкращі номери, що були презентовані протягом п'яти днів та наголошено, що наступний фестиваль розширить свою географію учасників, а поки що на учасників конкурсів дитячої творчості очікує фестиваль-конкурс "ЯдранСтар", що пройде в червні у хорватському Трогірі.


Джерело:УжНУ

рейтинг: 
  • Подобається
  • 0
Залишити коментар
иконка
Коментувати статті на сайті можливе лише впродовж 30 днів з дня публікування.