В Ужгороді міліція розшукала школяра-втікача й повернула сина матері

12-річний підліток, не бажаючи повертатись після школи додому, дві доби вештався містом…

 

За допомогою до ужгородських правоохоронців звернулася місцева мешканка. 42-річна жінка, ледве стримуючи сльози, повідомила, що її 12–річний син пішов вранці до школи, а після закінчення уроків не повернувся додому.

 

Спершу жінка намагалася самостійно відшукати сина, але коли зрозуміла, що сама не в змозі його знайти, то пішла до міліції.

 

Хлопця одразу почали шукати, проте перший день пошуків був безрезультатний. Тому, згідно вимог чинного законодавства, слідчим відділом Ужгородського МВ УМВС було відкрито кримінальне провадження за статтею 115 Кримінального кодексу України (Навмисне вбивство). Але, на щастя, дитина була жива.

 

Оперативники працювали цілодобово. Врешті-решт їм вдалося встановити, що хлопчина перший день після зникнення вештався по місту: його впізнали жінки, які продають льодяники в центрі Ужгорода. Також хлопця бачили в місцевому Інтернет-клубі. Згодом співробітники кримінальної міліції у справах дітей отримали інформацію про те, що зниклого хлопчика бачили в одному з мікрорайонів Ужгорода. І от нарешті, через дві доби пошуків, у віддаленому мікрорайоні Ужгорода оперативники знайшли юного втікача й повернути його матері.

 

Як пояснив сам підліток, того дня він був дуже знервований, після школи вирішив не йти додому, а погуляти містом. І так блукав майже два дні, аж доки не попався на очі розшуковикам…

 

З метою недопущення подібних вчинків у майбутньому, хлопцеві буде надана допомога психолога.

 

Людмила ФЕЄР,

Ужгородський МВ УМВС

 

рейтинг: 
  • Подобається
  • 0
Залишити коментар
иконка
Коментувати статті на сайті можливе лише впродовж 30 днів з дня публікування.