На Закарпатті в ДТП потрапили "карети" швидкої допомоги (ФОТО)

В Хусті водії двох швидких нерозминулись на перехресті, яке городяни прозвали “перехрестя Кащука” . Як там себе почували хворі невідомо але це місце є одним з найбільш аварійних в місті Хуст. Незрозуміло чому немає жодного реагування на це неподобство від ДАІ.

Знаки , які встановлені , суперечать дорожній розмітці (якої вже практично невидно ) знаки встановлені з порушенням правил , світлофори працюють з перемінним успіхом . В самому центрі перехрестя є декілька великих ям . Водії, які проїзджають це ” чудо перехрестя” не перестають згадувати мера непристойними словами, а гості міста – особливо іноземці , взагалі в шоці від такої головоломки.

Як ДАІ прийняла це перехрестя після реконструкції – викликає подив у самих працівників ДАІ . А головне, всі жителі міста, не перестають дивуватись марнотратству Хустської міської ради. Виникає питання, чому органи, які контролюють використання фінансів – мовчать ?

Адже, на це ” чудо перехрестя” витрачено немало бюджетних коштів. Але відомості про остаточну суму коштів Хустська міська рада так і не може дати. Вже всі в міській раді запевняють , що скоро будуть встановлювати круг , але хто поверне в бюджет міста кошти, які так халатно потрачені на встановлення світлофорів і списані на демонтування старого кругу ????

 

Про це повідомив на свої сторінці у мережі Фейсбук громадський активіст Келемен Роман.

 

рейтинг: 
  • Подобається
  • 0
Залишити коментар
иконка
Коментувати статті на сайті можливе лише впродовж 30 днів з дня публікування.