В Підмосков'ї в жахливій аварії загинув закрпатець (ВІДЕО 18+)

 Троє людей загинули у жахливіій автокатастрофі, яка сталася в понеділок вранці на сході Підмосков'я. Навантажена цеглою фура врізалася ззаду в легковий автомобіль Renault, водій якого зупинився на пішохідному переході, щоб пропустити людей. Французька іномарка загорілася, а пасажири, котрі в ній знаходилися, не змогли вибратися з салону. 

ДТП сталася в невеликому місті Лікіно-Дульово поблизу будинку №20 на Жовтневій вулиці. За даними підмосковної поліції, в зіткненні, крім Renault, взяли участь фура Man і КамАЗ. Про подробиці того, що сталося, «Газеті.Ru» розповів очевидець події - вахтер міської школи № 2, яка розміщується в будинку № 22 по тій же вулиці.

 

«Це було в 8.10 ранку. Ми перебували в школі, коли почули гучний хлопок, після чого вибігли на вулицю, - розповів він. - Там вже все запалало, якийсь чоловік кричить: «Допоможіть!».

 

За словами вахтера, всі три машини, що брали участь в аварії, їхали одна за одною в одному напрямку. Саме зіткнення сталося через те, що в легковий автомобіль Renault, який зупинився на пішохідному переході, щоб пропустити людей, ззаду на великій швидкості врізався навантажений цеглою КамАЗ. «Вантажівка просто підім'яла під себе всю задню частину Renault, - повідомив очевидець. - Після цього легковик по інерції протягло вперед, і він врізавася в задню частину фури Man. Його затиснуло, і він з двох сторін просто в коржик перетворився, після чого бензобак Renault, мабуть, від величезного навантаження відразу запалав».

 

Пожежа, що виникла в легковому автомобілі, перекинулася і на фуру, під якою виявилася задня частина автомобіля. «У фури вся кабіна прогоріла, ну і легковик, ясна річ, весь згорів, там навіть марку не визначити, - зазначив він. - Двоє задніх пасажирів в Renault, мабуть, загинули одразу, ще від удару. Не вижив і пасажир, який перебував на передньому сидінні. Уцілів лише водій, який якраз і кликав на допомогу, але у нього там опіки дуже сильні: і ноги, й спина, і шия, і обличчя - думаю, там відсотків 80 всього тіла».

 

Щоб витягнути загиблих з понівеченого автомобіля, рятувальникам знадобилося більше години. «Перед тим, як дістати, спершу техніка відтягнула задню фуру, щоб звільнити салон легковика, - додав він. - Смикали, до речі, тієї фурою, в яку ззаду врізалися. Потім тіла дістали, вони досі лежать ось тут у нас на вулиці».

 

За словами вахтера, не всі оперативні служби виявилися на місці НП вчасно.

 

«Пожежники і «швидка» приїхали дуже швидко, а «даішників» не було хвилин 40. Вони повинні були тут все регулювати, а вони не їдуть, машини горіли, а кругом повно роззяв було. Добре, що фури не вибухнули», - додав він.

 

«Там було ДТП з жертвами, і весь матеріал передано в слідчі органи, тому у нас ніякої інформації немає», - повідомили «Газеті.Ru» у прес-службі підмосковного управління ДІБДР.

 

У тій ДТП, за інформацією Закарпаття онлайн, загинув 29-річний ужгородець Віталій Геймур, що мешкав у будинку №31 по вулиці Грушевського. На його сторінці в соціальній мережі "Однокласники" рідні вже розмістили відповідне повідомлення. Під ним - співчуття тих, хто знав загиблого.

 

Фото зі свічкою розміщено і на сторінці дружини Віталія, який, за інформацією з "Однокласників", 4 дні тому святкував свій день народження. Віталій навчався в ЗОШ№12.

 

Як повідомили родичі на сторінці покійного в "Однокласниках", всіх, хто бажає провести його в останню дорогу, запрошуємо в п'ятницю о 13.00 до церкви по вул. Гагаріна, 52 (біля ринку Краснодонців) 0954038628.

 

Також йдеться про те, що в тій ДТП загинув ще один закарпатець, який працював з віталієм Геймуром, мешканець села Кам'яниця на Закарпатті.

 

В УДСНС в Закарпатській області про цю трагедію нічого не відомо.

 

 

Закарпаття онлайн

рейтинг: 
  • Подобається
  • 0
Залишити коментар
иконка
Коментувати статті на сайті можливе лише впродовж 30 днів з дня публікування.