В Ужгород приїхав "варварський" цирк "Кобзов" (ВІДЕО)

Цими днями в обласний центр Закарпаття з гастролями приїхав цирк "Кобзов". З першого погляду, це ж дуже добре буде мати з чого радіти малеча нашого міста. Але якщо підійти ближче до  цього питання, можна побачити одні мінуси і жодного плюсу. Тварини в цирку замучені від постійних дресерувань, їхній зовнішній вигляд жахає: вони не доглянуті, заморочені та видно не озброєним оком, що звірі погано харчуються. При цьому всьому брати наші менші проживають в жахливих умовах: клітки замалі для них та відчутно чути неприємний запах від них. "Кобзов" ромістився в найбільшому парку міста та улюбленому місті відпочинку ужгородців - "Боздошському парку", і знаходиться зовсім поряд біля дерев'яної церкви, що знаходиться тут неподалік.

Прихожани церкви розповідають, що зі сторони горе-цирку постійно лунає музика та ненормативна лексика працівників цирку в адрес своїх четвертолапих підопічних. Про яку радість тут можна говорити?

В сучасному світі цирки - це не проблема тільки України, але й проблема багатьох держав. Але питання стоїть в тому, що якщо місцева влада погоджується на таких гастролерів, то чому саме в кращому парку міста? Адже вже, якщо на те пішло, то в Європейських державах "виїздні" цирки розташовують на пустирях та на окраїнах населених пунктів.

Анонс Закарпаття

рейтинг: 
  • Подобається
  • 0
Залишити коментар
иконка
Коментувати статті на сайті можливе лише впродовж 30 днів з дня публікування.