В Ужгороді гадюка навела паніку серед відвідувачів кафе (ФОТО)

У журналіста Івана Береца сьогодні видався екстремальний відпочинок, про що він повідомив у мережі Фейсбук: “Щойно з дружиною відпочивав у центрі міста в на літній терасі клубу кафе “АPRIORI”, що на набережній поблизу плоші Театральної. В якиїсь момент до мене підійшла офіціантка й сказала, щоб я не рухався, бо під сусіднім стільцем мого столику лежить гадюка. Я спочатку не зрозумів, що вона від мене хоче. Та все ж тихенько піднявся й побачив гадюку, яка спокійно собі спала. Може пива напилася? Жартую. Але тоді мені було не до жартів.

Читайте тут:Закарпатці масово винищують вужів та мідянок (ВІДЕО)

У результаті офіціант митлою та савочком забрав змію і викинув на берег Ужа. А я, звісно, після того всього лише одне робив — роздивлявся, чи нема ще десь поруч змії”.

 Для довідки :Навесні отрута гадюки більш токсична, ніж влітку. Укус гадюки викликає наростаючий біль. За крововиливом розповсюджується затікання. При попаданні отрути в кров загальна реакція може розвиватися одразу або через деякий час — півгодини, годину. Найчастіше це відбувається через 15-20 хвилин (дані з різних джерел). З'являється в'ялість, головний біль, нудота, інколи блювота, пришвидшений пульс, крутиться голова. Але попри те, що отрута гадюки досить сильна, летальні випадки трапляються досить рідко.

Анонс Закарпаття

 

рейтинг: 
  • Подобається
  • 0
Залишити коментар
иконка
Коментувати статті на сайті можливе лише впродовж 30 днів з дня публікування.