У зв`язку з падінням рівня води у р. Уж в центрі Перечина склалася критична ситуація

Не надходить вода у багатоквартирні будинки на пл. Народній. Жителі звернулися до райдержадміністрації з проханням допомогти. Голова РДА Петро Грицик ініціював позапланове засідання комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій для розгляду цього надзвичайно важливого питання.Провів засідання заступник голови райдержадміністрації Іван Погоріляк. Присутні заслухали головного лікаря ЦРЛ та представника Перечинського ЛХК про ситуацію з водопостачанням їх приміщень.

Петро Грицик запропонував негайно здійснити тимчасові заходи із забезпечення водопостачання у м. Перечин. Було вирішено зобов’язати КП "Комунальник"; забезпечити щоденне водопостачання Перечина по графіку з 6.00 до 10.00 та з 18.00 до 22.00. Встановлено обмеження на водопостачання до терапевтичного корпусу ЦРЛ та Перечинського ЛХК з 18.00 до 20.00 год.

КП "Комунальник" для покращення роботи системи водопостачання повинен утворити загату на р. Уж у районі міського водозабору та провести заміну несправного насосу. З резервного фонду районного бюджету виділено 3 тис. грн. для ремонтних робіт на водогоні.

Друге питання, яке розглянула комісія, стосувалося стану вивезення побутових відходів від багатоквартирних будинків на пл. Народній. Комісія зобов’язала КП "Комунальник"; забезпечити вивіз побутових відходів два рази на тиждень, а міській раді рекомендовано визначити місце для встановлення контейнерів для сміття.

Про це "Анонс Закарпаття" повідомили в Перечинській РДА

 

рейтинг: 
  • Подобається
  • 0
Залишити коментар
иконка
Коментувати статті на сайті можливе лише впродовж 30 днів з дня публікування.