В Ужгородському ресторані "Кактус" школярка напилась до "білочки"

Вчора, 1 вересня, в 14:10 до міської дитячої лікарні «швидка допомога» доставила 13-річну ужгородку у важкому стані із симптомами алкогольного отруєння. Після того, як дівчина прийшла до тями, розповіла, що вона разом із великою компанією однокласників та старших підлітків святкувала початок навчального року і, як мовиться, досвяткувалася.

 

Зі слів дівчини, відзначати 1 вересня алкоголем вони розпочали в ужгородському кафе «Кактус», а продовжили на вулиці.

 

«Каже, що випила 3 рази по 50 горілки, але, судячи зі стану, в якому її доставили до нас, насправді випила значно більше, – розповів «7 Днів» завідуючий відділенням реанімації та інтенсивної терапії міської дитячої лікарні Юрій Небесник. – Сьогодні зранку, після того, як ми прочистили організм дівчини, прокапали, вона проспалася, стан у підлітка був задовільний. Тому ми відпустили її додому у супроводі повнолітньої сестри».

 

Лікар додав, що схожі випадки – непоодинокі. В середньому один раз на місяць до лікарні потрапляють неповнолітні з алкогольним отруєнням.

 

Нагадаємо, раніше міськвиконком Ужгородської міської ради прийняв рішення про заборону продажу слабоалкогольних напоїв під час навчального року ближче, ніж за 200 метрів від навчальних закладів. Зі стартом навчального року виконання наказу перевірятимуть відповідні спеціалісти.

 

7dniv.info

 

рейтинг: 
  • Подобається
  • 0
Залишити коментар
иконка
Коментувати статті на сайті можливе лише впродовж 30 днів з дня публікування.