На Закарпатті сталася трагічна ДТП (ФОТО)

У с. Яноші Берегівського району поблизу АЗС «БРСМ» сталася трагічна ДТП.

 

32-річний водій автомобіля «Ауді-100» близько 19:00 на вулиці Головній у селі Яноші скоїв наїзд на чоловіка, в наслідок чого 65-річний пішохід помер на місці події. Водій іномарки був тверезий. На місці аварії працювали криміналісти та інші фахівці. Автомобіль поміщений на штрафмайданчик. Проводиться подальша перевірка.

 

Напередодні до чергової частини Береівського районного відділу внутрішніх справ України в Закарпатській області поступило повідомлення щодо дорожньо-транспортної пригоди яка мала місце у населеному пункті Яноши.

 

Оперативний черговий районного відділу міліції відразу на місце події скерував слідчо-оперативну групу та наряди Державної автомобільної інспекції. Під час проведення огляду місця ДТП вияснилося, що вечірньої пори, 33-річний мешканець сусіднього села на ім’я Олександр, прямував в напрямку міста Берегово на роботу, на своєму автотранспортному засобі марки «Ауді-100».

 

На виїзді із вказаного села, практично в місці де немає житлових будівель, Олександр відчув удар у праве переднє крило автотранспорту. Зі слів учасника ДТП Олександра, він не відразу і порозумів, що саме трапилося. Але водій зупинився та вийшов з машини, вияснити причину удару. Картина яка відкрилася перед Олександром була не з простих, на дорозі лежав чоловік, який не подавав признаків життя. За яких обставинах виникло ДТП з летальним результатом Олександр по суті розказати не зміг. Після освідчення на наявність алкоголю в крові учасника ДТП Олександра вияснилося, що останній повністю тверезий. Усі послідуючі факти транспортної пригоди будуть встановлені після проведення ряду необхідних експертиз та досліджень.

 

На теперішній час, даний факт слідчим Берегівського РВ УМВС внесено до єдиного реєстру досудових розслідувань за ознаками злочину передбаченого статтею 286 ч 2 кримінального кодексу України (Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами якщо вони спричинили смерть потерпілого). Якщо буде доведено, що вказана дорожньо-транспортна пригода виникла з вини Олександра, то останньому, відповідно до кримінального кодексу, «світить» позбавлення волі на строк від трьох до восьми років з позбавленням права керувати транспортними засобами на строк до трьох років або без такого, — повідомляє Віталій Михайлов з Берегівського РВ УМВС.

 


beregszasz.com.ua

рейтинг: 
  • Подобається
  • 0
Залишити коментар
иконка
Коментувати статті на сайті можливе лише впродовж 30 днів з дня публікування.