На Яблунецькому перевалі трапилось ДТП ? (ВІДЕО)

Серйозне ДТП у п’ятницю сталося на Рахівщині. Поблизу Яблунецького перевалу, що з’єднує Івано-Франківську та Закарпатську області, вантажний автомобіль КРАЗ опинився в кюветі. На щастя, постраждалим виявився лише водій вантажівки, який отримав травму ноги. За лічені хвилини на дорозі обласного значення зібралось кілька десятків машин, які утворили затор в обидвох напрямках руху.

 

На щастя, це не звіт працівників ДАІ УМВС України, а сценарій, за яким пройшло чергове комплексне навчання МНС, медиків, автоінспекторів із залученням ресурсів місцевих державних підприємств. Це вже друге подібне навчання цього року, участь у підготовці якого взяв сектор з питань цивільного захисту Рахівської райдержадміністрації.

 

При надходженні дзвінка про ДТП, оперативно зреагували працівники ДАІ, які тимчасово обмежили рух транспорту на жвавій трасі, щоб убезпечити роботу рятувальників. Саме вони прибули на місце події та, оцінивши ситуацію, першими почали надавати допомогу постраждалому. Лікарі швидкої медичної допомоги Ясінянської міської лікарні швидко перевірили стан здоров’я потерпілого та, наклавши шину на пошкоджену ногу, доправили його до медичного закладу. За допомогою техніки ДП “Ясінянське ЛМГ”, з яким зв’язалась рятувальна бригада, вантажний автомобіль було витягнуто з кювету та відтранспортовано у безпечне місце.

 

Спостерігали за роботою оперативних служб підполковник служби цивільного захисту, т.в.о. начальника ВЗНС УДСН України у Закарпатській області Василь Брила, заступник голови Рахівської РДА Юрій Бендак, завідувач сектору з питань цивільного захисту адміністрації Сергій Тимощук, т.в.о. директора ДП “Ясінянське ЛМГ” Микола Ластовецький та начальник райвідділу УДСН України у Закарпатській області Олександр Тушер.

Про це "Анонс Закарпаття" повідомили в Рахівській РДА

 

рейтинг: 
  • Подобається
  • 0
Залишити коментар
иконка
Коментувати статті на сайті можливе лише впродовж 30 днів з дня публікування.