Управління ДСНС України у Закарпатській області інформує

Довідка про основні надзвичайні ситуації техногенного, природного та іншого характеру на території Закарпатської області станом на 7:00 03 грудня 2013 року.Підрозділами Управління ДСНС України у Закарпатській області протягом доби для проведення заходів з попередження надзвичайних ситуацій, оперативного реагування на події та ліквідації їх наслідків, гасіння пожеж, проведення інших рятувальних заходів здійснено 16 виїздів. Хибних викликів не зафіксовано.

Протягом чергової доби травмованих та загиблих людей не зафіксовано.

02.12.2013 о 21:06 - пожежа в надвірній споруді, за адресою: Мукачівський район, с. Лалово, вул. Центральна. Пожежею знищено 2 м. куб. дощок. Прямі збитки встановлюються. Причина пожежі – необережне поводження з вогнем.

 

Некласифіковані надзвичайні події

02.12.2013 о 12:30 поступило повідомлення про виявлення ВНП (артилерійський постріл 152 мм) часів Другої світової війни, за адресою: Ужгородський район, с. Галоч (за межами населеного пункту). О 17:00 групою піротехнічних робіт АРЗ СП УДСНС України у Закарпатській області артилерійський снаряд вилучено та знешкоджено.

 

З початку 2013 року (станом на 03 грудня) група піротехнічних робіт Аварійно-рятувального загону спеціального призначення У ДСНС у Закарпатській області здійснила 83 виїзди, в ході яких було знищено:

артилерійські снаряди – 43 од.

мінометні міни – 117 од.

гранати – 21 од.

набої – 100 од.

У ДСНС України у Закарпатській області

 

рейтинг: 
  • Подобається
  • 0
Залишити коментар
иконка
Коментувати статті на сайті можливе лише впродовж 30 днів з дня публікування.