Управління ДСНС України у Закарпатській області інформує

Довідка про основні надзвичайні ситуації техногенного, природного та іншого характеру на території Закарпатської області станом на 7:00 20 березня 2014 року

 

Підрозділами Управління ДСНС України у Закарпатській області протягом доби для проведення заходів з попередження надзвичайних ситуацій, оперативного реагування на події та ліквідації їх наслідків, гасіння пожеж, проведення інших рятувальних заходів здійснено 12 виїздів, з яких один виклик - хибний. Протягом чергової доби травмованих та загиблих людей не зареєстровано.

19.03.2014 о 14:45 - пожежа в приміщенні сауни за адресою: Ужгородський район, с. Оноківці, вул. Яблунева. Вогнем знищено дерев’яну обшивку сауни на площі 15 м. кв., пошкоджено вхідні двері. Причина пожежі та збитки встановлюються.

 

19.03.2014 о 19:50 - пожежа у закинутій будівлі за адресою: Свалявський район, біля автодороги Київ-Чоп, 736 км. Вогнем знищено будівлю. Причина пожежі та збитки встановлюються.

 

 

 

Некласифіковані надзвичайні події

 

19.03.2014 о 12:05 - поступило повідомлення про падіння дерева на проїжджу частину автодороги між населеними пунктами с. Н. Ворота та с. Задільське Воловецького району. Для відновлення руху та розпилювання дерева залучалося одне відділення ДПРП с. Н. Ворота, розпилено близько 4 м3 деревини. О 13:00 проїжджу частину дороги розчищено та відновлено рух автотранспорту.

У ДСНС України у Закарпатській області 

 

 

рейтинг: 
  • Подобається
  • 0
Залишити коментар
иконка
Коментувати статті на сайті можливе лише впродовж 30 днів з дня публікування.