Допоможіть впізнати людину. В Ужгороді на кладовищі виявлено прихильника секти сатани (ФОТО)

Цими днями в Ужгороді на старому кладовищі в районі «Білочки» було виявлено людину, яка спала на одній з могил, перебуваючи в нетверезому стані, можливо, навіть, під дією важких наркотиків.На жаль, ця ситуація не поодинока, та такі схожі випадки трапляються і в інших містах краю.
 
 Є одне «АЛЕ» - футболка на чоловікові, в яку він був одягнений, була із зображенням символіки сатаністів.Тому звертаємося до жителів міста! Може хтось зможе опізнати прихильника сатани?
 
За останні роки в Ужгороді було скоєно багато актів вандалізму, саме на цвинтарях, тому такі персони повинні знаходитися на обліку в  правоохороних органів та спеціалістів-психіатрів.
Нагадаємо, декілька років тому, в Рахові підлітки з секти сатани скоїли ритуальне вбивство.
Тоді у 2013 році ще однією жертвою сатаністів став 18-річний Владислав Михайлюк у місті Рахів на Закарпатті. Його знайшли убитим на руїнах недобудованого будинку. Помер хлопець від 18  ножових поранень, які нанесли йому двоє його товаришів в область шиї та серця. За словами друзів підозрюваних, вбивці Владислава дійсно служили сатані. Як сказав приятель хлопців Ігор, вдома в одного з убивць стіни були прикрашені перевернутими хрестами.

Вбивці зізналися в скоєному та розповіли, що вони вже багато років чують голос «господаря», який 4 роки тому тому наказав їм убити кішку, а потім, аби довести свою відданість сатані, вони повинні були вбити людину. Вибір впав на Владислава, на якого юнаки мали давню образу. Убивши хлопця, вони закопали тіло, що нібито також їм наказав зробити «господар».

 
 
рейтинг: 
  • Подобається
  • 0
Залишити коментар
иконка
Коментувати статті на сайті можливе лише впродовж 30 днів з дня публікування.