Корчинський:закарпатські цигани є найкращими циганами в світі, вони є не менш продуктивними розповсюджувачами коронавірусу, ніж промосковські "попи"

Про це відомий філософ Дмитро Корчинський написав нв ФБ." - Мер Франківська Марцинків - є одним з найкращих мерів України.

 Він абсолютно має рацію в тій ситуації з циганами. Адже, хоча закарпатські цигани є найкращими циганами в світі, вони є не менш продуктивними розповсюджувачами коронавірусу, ніж промосковські "попи".

 Якщо посольство США, яке я глибоко поважаю, справді турбується про них, то мало б надати їм політичний притулок на території посольства.

 Доведеться обмежитися посольством, адже США у зв'язку з коронавірусом, вже не приймають імігрантів, навіть циган.

 Вони хочуть бачити циган у Франківську, а не у Вашінгтоні.

 На жаль, проти Марцинківа виступив Аваков, якого я глибоко поважаю. Це ще раз свідчить про те, що ментовська система здатна перекручувати інформацію і вводити в оману свого міністра (як і в ситуації з Ріфмастером).

 Але, незабаром МВС розбереться, що небезпеку становить не чесний патріотичний мер, а злодії і грабіжники, які подекуди ще трапляються навіть серед циган.

 Позаяк пана Марцинківа почали цькувати гомоактивісти, наші американські друзі, менти і журналісти, давайте підтримаємо його принаймні в інтернеті.

 Будьласка, розмістіть пост на його підтримку на своїх сторінках у соцмережах!" - пише пан Дмитро.

рейтинг: 
  • Подобається
  • 0
Залишити коментар
иконка
Коментувати статті на сайті можливе лише впродовж 30 днів з дня публікування.