Перечинщина в жалобі: на Бахмутському напрямку загинув наш захисник Шикула Сергій

"Знову сумна звістка для нашої громади, а особливо для с. Тур'я Бистра... Захищаючи Україну від російських агресорів та виконуючи бойові завдання поблизу населеного пункту Андріївка на Бахмутському напрямку 28.08.2023 року загинув наш односільчанин Герой - Шикула Сергій Васильович 1981 р. н. Починаючи з 2016 року Герой стояв на захисті нашої держави (став учасником АТО), в 2022 році повернувся до служби і захищав Батьківщину у складі 94 Чопського прикордонного загону. Наразі боронив нашу державу у складі 3-ї окремої штурмової бригади.
Висловлюємо співчуття рідним та близьким! Вічна пам’ять і слава українському воїну, який захищав Батьківщину та віддав своє життя за майбутнє нашої країни!
Хай Господь дарує Царство Небесне та вічний спокій його душі! Шануємо пам’ять усіх Героїв, які ціною власного життя відстояли майбутнє для нас! Герої не вмирають, вони назавжди залишаються в наших серцях.
Чин похорону та прощання з Героєм відбудеться в четвер (14.09.2023 р.) о 12:00 к.ч. в с. Тур'я Бистра вул. Захисників 16 біля дому захисника.
Просимо всіх мешканців громади гідно провести в останню дорогу нашого Героя та зустріти «живим коридором» з квітами, лампадками, державними прапорами і віддати останню шану!
Збираємось на виїзді з колишнього посту ДАІ с.Оноківці орієнтовно 10:20 к.ч. Будь ласка, облаштуйте автомобілі державним прапором України або прапором УПА (червоно-чорним)" - написали у групі у ФБ Бібліотека - філія с. Полянської Гути
рейтинг: 
  • Подобається
  • 0
Залишити коментар
иконка
Коментувати статті на сайті можливе лише впродовж 30 днів з дня публікування.