В Ужгороді патрульні зловили водія-рекордсмена: більше 5-ти проміле алкоголю в крові

Учора, під час відпрацювання в Ужгороді, інспектори відділу безпеки дорожнього руху помітили водія, який, рухаючись на авто марки Opel, порушував ПДР та не виконував законну вимогу про зупинку. Проте, завдяки оперативним та злагодженим діям, охоронці порядку миттєво наздогнали та заблокували автівку.
Підійшовши до авто, поліцейські виявили керманича, який зачинився та відмовлявся виходити із автомобіля. Під час спілкування із чоловіком патрульні помітили у нього явні ознаки алкогольного сп’яніння, на що йому одразу запропонували пройти огляд на стан сп’яніння. Коли чоловік все-таки вийшов із автомобіля, охоронці порядку розпочали освідування за допомогою драгера. Прилад показав гранично допустимі показники — це більше 5 проміле, що означає перевищення норми у понад 25 разів.

На порушника склали ряд адміністративних матеріалів, а саме: за ч. 3 ст. 130 (Повторно протягом року керування транспортним засобом у стані сп’яніння), ч.5 ст. 126 (Керування транспортним засобом особою, яка не має відповідних документів на право керування таким транспортним засобом або не пред’явила їх для перевірки, або стосовно якої встановлено тимчасове обмеження у праві керування транспортними засобами), ст. 122-2 (Невиконання водіями вимог про зупинку), ч. 3 ст. 122 (Ненадання переваги в русі транспортним засобам аварійно-рятувальних служб, швидкої медичної допомоги, пожежної охорони, поліції, тощо) КУпАП.
рейтинг: 
  • Подобається
  • 0
Залишити коментар
иконка
Коментувати статті на сайті можливе лише впродовж 30 днів з дня публікування.