На Закарпатті дівчина потрапила в реанімацію з опіками травної системи, випивши соку

Як повідомила користувачка соцмережі Фейсбук на своїй особистій сторінці Катерина Пухніченко, 28 вересня приблизно 0 15:00 дівчина потрапила до лікарні в реанімаційне відділення з опіками ротової порожнини, стравоходу та шлунку після того як зробила ковток напою із соку бузини, який виробляє ТОВ "Джерела Карпат" за адресою вулиця Богдана Хмельницького, 26, Перечин, Закарпатська область, 89200 .
"Вчора приблизно 0 15:00 ось в такому стані я потрапила до лікарні з опіками ротової порожнини, стравоходу та шлунку .
Роблю розголос даній ситіації з метаю застерегти вас та ваших рідних .
Прийшовши на обід в один з містцевих закладів ( періодично заходжу туди на обід і раніше ніяких подібних ситуацій не було до закладу претензій немає )я замовила сік із бузини містцевого виробництва ( фото в кінці відео ) як звичайно людина яка неочікую нічого іншого як сік в пляшці я його відкрила та налила в склянку ( для уточнення пляшка була добре закрита так як видала характерний звук) я зробила ковток з склянки і не зрозуміла що сталось , як в моменті оніміння та сильна печія я підірвалась та побігла до туалету промивати ротову порожнину , зрозумівши що то може бути я впала в шок почала викликати рвону ,ще гірше ніби знов те саме лиш вже сильніші відчуття , не дочекавшись швидкої допомоги мене відвезли до лікарні де в дорозі від шоку в мене почались судоми рук . По приїзду мене направили до реанімаційного відділення для надання допомоги , дякую всім лікарям . І на даний момент буде тривати слідцво , виробники соку певно не хочуть брати на себе відповідальність , особисто до мене звернень не було я знаю що вони хочуть уникнути відповідальності але це не мине просто так . Я думаю ви б не хотіли бути на моєму містці а тим паче я б не хотіла щоб це була чиясь дитина . На данний момент іде встановлення яка саме речовина була в пляшці та хто винен в цьому . Бережіть себе та близьких і не купуйте продукцію даного виробника якщо не хочете мати проблеми із здоров’ям які легко не минуть" - написала користувачка соцмережі.

Ми ж також будемо слідкувати за ситуацією, адже дійсно потрібно з'ясувати хімічний склад даного напою, провести ряд експертиз, щоб визначити, яка речовина в складі даного продукту могла завдати такої шкоди здоров'ю дівчини.
Наша редакція бажає дівчині швидкого одужання! А іншим людям рекомендуємо бути уважними при вживанні різних напоїв та продуктів харчування та уважно читати їх склад, бо в декого може бути алергічна реакція на певні складові компоненти товарів.
рейтинг: 
  • Подобається
  • 0
Залишити коментар
иконка
Коментувати статті на сайті можливе лише впродовж 30 днів з дня публікування.