За минулу добу на Закарпатті трапилося три пожежі

Про це інформує ГУ ДСНС в Закарпатській області.

07.02.2024 о 16:54 надійшло повідомлення про загорання сухої трави на відкритій території за адресою: Тячівський район, Нересницька тергромада, с. Новоселиця, вул. Заріка. Пожежею знищено суху траву на площі 0,04 га. Причина й збитки встановлюються. На гасіння залучалась дві одиниці техніки від державного пожежно-рятувального поста смт Дубове та Центру безпеки громадян Нересницької тергромади.

07.02.2024 о 17:50 надійшло повідомлення про загорання сухої трави на відкритій території за адресою: Хустський район, Вишківська тергромада, смт Вишково, урочище Варгань. Пожежею знищено суху траву на площі 0,2 га. Причина й збитки встановлюються. На гасіння залучалась одна одиниця техніки державного пожежно-рятувального поста смт Вишково.

07.02.2024 о 19:25 надійшло повідомлення про загорання сміття на полігоні твердих побутових відходів за адресою: Ужгородський район, Баранинська тергромада, с. Барвінок. Пожежею знищено сміття на площі 4 кв. м. Причина й збитки встановлюються. На гасіння залучалась одна одиниця техніки 3-ї державної пожежно-рятувальної частини м. Ужгород.

рейтинг: 
  • Подобається
  • 0
Залишити коментар
иконка
Коментувати статті на сайті можливе лише впродовж 30 днів з дня публікування.