В Ужгороді сталася страшна аварія: 16-річна дівчина в реанімації

У вівторок, 14 лютого, о 12.01 на лінію «103» надійшло повідомлення про ДТП в Ужгороді на вул. Доманинській поблизу мосту: зіткнулись Skoda Superb та Skoda Fabia.
Внаслідок ДТП травми отримали водії обох автівок та 16-річна пасажирка Skoda Fabia. Найважчий стан був у дівчинки. Додатково викликали ще одну бригаду «швидкої».
«Коли ми прибула на місце аварії, дівчинка лежала на землі – її вже витягнули з автомобіля. Миттєво оглянули, оцінили стан, зафіксували на дошці і стабілізували, – розповідає досвідчений лікар Марія Славік. Всі спрацювали злагоджено і швидко – тренінги, які ми постійно проходимо, дозволяють відшліфувати всі командні дії бригади до дрібниць.
Попередньо у дівчини діагностували закриту черепно-мозкову травму, струс мозку та забій органів черевної порожнини. Постраждалу доставлено до медзакладу, де наразі вона знаходиться у реанімації».
А водіям обох Skod була надана медична допомога на місці і бригадою №104 транспортовано до медзакладу. За попередніми даними у 64-річного водія Skoda Fabia -забій грудної клітки та ЗЧМТ, а у 39-річного водія Skoda Superb – підозра на перелом лівого передпліччя та ЗЧМТ.
Всі обставини ДТП встановлюють правоохоронці. У поліції відкрили кримінальне провадження.
рейтинг: 
  • Подобається
  • 0
Залишити коментар
иконка
Коментувати статті на сайті можливе лише впродовж 30 днів з дня публікування.