За вихідні на Закарпатті сталося 5 пожеж

Про це інформує ГУ ДСНС в Закарпатській області.

23.02.2024 о 10:58 надійшло повідомлення про пожежу в надвірній споруді за адресою: Хустський район, Драгівська тергромада, с. Золотарьово, вул. Дубровки. Вогнем знищено крівлю на площі 96 кв. м, 2 т сіна та речі домашнього вжитку. Причина й збитки встановлюються. До гасіння залучались три одиниці техніки від 14-ї державної пожежно-рятувальної частини м. Хуст, державного пожежно-рятувального поста та місцевої пожежної команди с. Драгово.

23.02.2024 о 17:30 надійшло повідомлення про загорання сміття на відкритій території за адресою: м. Ужгород, об’їзна дорога. Пожежею знищено сміття на площі 0,0001 га. Причина й збитки встановлюються. До гасіння залучалась одна одиниця техніки 4-ї державної пожежно-рятувальної частини м. Ужгород.

24.02.2024 о 03:15 надійшло повідомлення про пожежу в надвірній споруді за адресою: Мукачівський район, Нижньоворітська тергромада, с. Завадка, вул. Центральна. Вогнем знищено крівлю та стіни на площі 8 кв. м. Причина й збитки встановлюються. До гасіння залучались дві одиниці техніки державних пожежно-рятувальних постів с. Н.Ворота та смт Жденієво.

24.02.2024 о 12:37 надійшло повідомлення про пожежу в житловому будинку за адресою: м. Мукачево, вул. Перемоги. Вогнем пошкоджено перекриття та перегородку на площі 10 кв. м та частину домашнього майна. Причина й збитки встановлюються. До гасіння залучались дві одиниці техніки 9-ї державної пожежно-рятувальної частини м. Мукачево.

25.02.2024 о 06:22 надійшло повідомлення про пожежу в житловому будинку за адресою: Рахівський район, Великобичківська тергромада, смт В. Бичків, вул. Крушник. Вогнем знищено електролічильник та речі домашнього вжитку на площі 3 кв. м. Причина й збитки встановлюються. До гасіння залучались три одиниці техніки від державного пожежно-рятувального поста смт В.Бичків, місцевої пожежної команди с. В.Водяне та 2-ї державної пожежно-рятувальної частини м. Рахів.

рейтинг: 
  • Подобається
  • 0
Залишити коментар
иконка
Коментувати статті на сайті можливе лише впродовж 30 днів з дня публікування.