Правоохоронці Мукачева розшукали зниклих жінок

15 листопада минулого року до правоохоронців Мукачівського міського відділу міліції звернулись родичі зниклої пенсіонерки – 81 річної Єлизавети Палажинець. Як розповіла донька, мати мешкала одиноко в покинутому будинку, часто збирала пляшки на смітниках. Тоді працівники карного розшуку Мукачівського МВ (по обслуговуванню м.Мукачева та Мукачівського району) об`їздили всі звалища округу та літню жінку не знайшли.

 

А нещодавно до міського відділу зателефонували з медзакладу м.Стрий Львівської області і повідомили: розшукувана мукачівка доставлена до їхньої лікарні випадковими перехожими, які підібрали обезсилену стареньку на трасі Київ-Чоп.

 

У рамках спецоперації «Розшук», яка зараз триває на території області, працівниками сектору карного розшуку Мукачівського МВ також встановлено місце перебування зниклої 54-літньої Олени Пастер, яка ще 17 грудня минулого року пішла з дому і не повернулась. Син зниклої жінки звернувся до працівників міліції за допомогою, бо самотужки встановити місце знаходження матері йому не вдалось. Тоді, як стверджує чоловік, він обдзвонив усіх родичів, у яких могла гостювати жінка, та результату це не дало. Відтак, за пошук взялись оперативники карного розшуку. Як з`ясувалось згодом, п.Олена гостювала у родичів на Іршавщині та сповістити сина з особистих міркувань не захотіла.

 

Наталія Машіко, Мукачівський МВ УМВС



TelgramПідписуйтесь та читайте новини Закарпаття у нашому Телеграм-каналі та нашій сторінці у Facebook
рейтинг: 
  • Подобається
  • 0
Залишити коментар
иконка
Коментувати статті на сайті можливе лише впродовж 30 днів з дня публікування.