В Іршаві рекламний щит ледь не вбив пішоходів

 Цими вихідними із паркану одного із магазинів обвалився рекламний щит. Він перегородив дорогу пішоходам та пошкодив сакуру, що посаджена навпроти. Щит висотою більше 2 метрів зірвався із кріплення. 

Це сталося навпроти ЗОШ №1. На щастя в цей момент нікого не було на тротуарі. І цей рекламоносій лише зламав кілька гілок японської вишні і зрушив кілки навколо неї. Так ситуація виглядає візуально, на перший погляд.

Втім, за словами власників, цей рекламний щит спробували «демонтувати» і, як бачимо, комусь це вдалося. Господар зауважує, що площина виготовлена із пластику, розміщена на металевій основі і все це разом прикріплено не маленькими гвинтами. Проте, на питання чи зверталися вони до правоохоронців, аби розшукали зловмисників, поки що відмовчуються та стверджують, що у вихідні нікуди не ходили і рішення будуть приймати завтра.

У міськвиконкомі кажуть, що зараз необхідно це питання опрацювати та в комплексі винести на розгляд виконкому. Адже найголовніше – це безпека людей. І якщо в тому що сталося є провина власників, то слід прийняти категоричні рішення – це, по-перше. А, по-друге, загалом треба переглянути всі способи розміщення рекламо носіїв у місті. Бо якщо із сіті-лайтами та біг-бордами питання вирішили ще у минулому році, то не поодинокі випадки встановлення рекламних щитів на парканах вздовж центральних та бічних вулиць поки що безконтрольні. Хоча всі ці способи розміщення реклами чітко регулюються законодавством України.

 

Іршавська міська рада



TelgramПідписуйтесь та читайте новини Закарпаття у нашому Телеграм-каналі та нашій сторінці у Facebook
рейтинг: 
  • Подобається
  • 0
Залишити коментар
иконка
Коментувати статті на сайті можливе лише впродовж 30 днів з дня публікування.