У Мукачеві відбулась зустріч губернатора з Командувачом Сухопутних військ Збройних Сил України

 

Адже, гори, які відділяють Закарпаття від інших областей, часто стають перешкодою на шляху реалізації рятувальних операцій.
Опісля високі гості взяли участь в урочистостях з нагоди відзначення ювілею 128-ї окремої гвардійської бригади. Для генерал-полковника Геннадія Воробйова Закарпаття не чужа область – наприкінці 90-х був командиром дивізії в Мукачеві:
- 4 роки командував 128-ою окремою гвардійською бригадою. Тому будь-який візит до Закарпаття – це хороша та бажана подія для мене. Не на словах знаю, що особовий склад бригади завжди виконував поставлені завдання на високому рівні. З’єднання завжди було кращим у сухопутних військах, за що отримувало навіть кубок кращої дивізії.
У свою чергу, керівник краю Олександр Ледида відзначив:
- Військовий підрозділ було сформовано ще у 1922 році, за цей час військовослужбовці були учасниками багатьох знакових подій для Закарпаття. Не залишилися військові осторонь і під час повеней 1998, 2000 років, інших стихійних лих.
Під час урочистостей ветеранів, військовослужбовців нагородили пам’ятними знаками «90 років 128-й окремій гвардійській Туркестансько-Закарпатській механізованій бригаді».


 Джерело:Прес-центр ОДА

 



TelgramПідписуйтесь та читайте новини Закарпаття у нашому Телеграм-каналі та нашій сторінці у Facebook
рейтинг: 
  • Подобається
  • 0
Залишити коментар
иконка
Коментувати статті на сайті можливе лише впродовж 30 днів з дня публікування.