Далекий Казахстан стане ближчим до Закарпаття

На запрошення голови районної ради Юрія Кноблоха з триденним робочим візитом на Берегівщині перебував посол Республіки Казахстан в Угорщині Сагінбек Турсунов.

 

У рамках зустрічі, зокрема, обговорювалася тема відкриття у Берегові офісу почесного консульства Республіки Казахстан. Це не випадково, адже дедалі більше мешканців краю працевлаштовуються на роботу в цій країні. З відкриттям консульського офісу, закарпатці мали б можливість отримувати візи для в’їзду в Казахстан на місці, не потрібно б їздити до Будапешту.

 

Під час перебування на Берегівщині, гості ознайомитися з визначними місцями Закарпаття. Про це, як і личить гостинному господарю, потурбувався Юрій Кноблох та його дружина Тімея.

 

Члени делегації також зустрілися з першим заступником голови Закарпатської ОДА Ігорем Свищо, берегівським міським головою Золтаном Бабяком, головою райдержадміністрації Володимиром Гуляничем. Як зазначив Юрій Кноблох, сподіваються, що перемовини стосовно відкриття консульського офісу матимуть позитивне завершення,повідомили з прес-служби Берегівської райради.

 



TelgramПідписуйтесь та читайте новини Закарпаття у нашому Телеграм-каналі та нашій сторінці у Facebook
рейтинг: 
  • Подобається
  • 0
Залишити коментар
иконка
Коментувати статті на сайті можливе лише впродовж 30 днів з дня публікування.