Віктор Ледіда зустрівся із представником Держслужби з питань регуляторної політики

Вчора голова Ужгородської райдержадміністрації Віктор Ледіда мав робочу зустріч із представником Державної служби України з питань регуляторної політики та розвитку підприємництва Наталією Ганусич. Йшлося про вдосконалення механізму взаємодії органів виконавчої влади, представників громадських об’єднань та підприємців у справі вирішення питання розвитку підприємництва та покращення бізнес-клімату районі.

 

Економічне зростання Ужгородщини,за словами Віктора Ледіди, є запорукою високих соціальних стандартів населення. На виконання ініціатив Президента України влада повинна забезпечити умови для підвищення рівня конкурентноспроможності підприємств шляхом сприяння прискорення строків реалізації їх проектів, спрямованих на реконструкцію і технічне переоснащення виробничих потужностей та вжиття заходів щодо оптимізації витрат на випуск продукції. Задля формування конкурентного середовища та привабливого інвестиційного клімату завдання районної влади полягає також у створенні сприятливих умов для розвитку малого і середнього підприємництва та забезпечення розвитку їх суб’єктів.

 

Наталія Ганусич висловила впевненість, що на Ужгородщині і надалі успішно реалізовуватиметься державна політика у сфері розвитку підприємництва, регуляторна політика, політика у сфері ліцензування, дозвільної системи, контролю у сфері господарської діяльності.

Про це "Анонс Закарпаття" повідомили в Ужгородській РДА

 



TelgramПідписуйтесь та читайте новини Закарпаття у нашому Телеграм-каналі та нашій сторінці у Facebook
рейтинг: 
  • Подобається
  • 0
Залишити коментар
иконка
Коментувати статті на сайті можливе лише впродовж 30 днів з дня публікування.