У Тячеві відбулось засідання Координаційної ради з питань місцевого самоврядування (ФОТО)

11 вересня, у великому залі Тячівської райдержадміністрації відбулось засідання Координаційної ради з питань місцевого самоврядування з головами місцевих рад під керівництвом голови державної адміністрації Івана Бринзяника. В роботі зібрання також взяли участь перший заступник голови Василь Каганець, заступник голови Василь Буга, керівник апарату державної адміністрації Дмитро Онуфрій, а також керівники структурних підрозділів державної адміністрації, установ та організацій району.

 

На засіданні голова Закарпатського відділення Антимонопольного комітету України Павло Калинич проінформував присутніх щодо основних завдань, функцій та принципів роботи Антимонопольного комітету.

 

Учасниками зібрання також розглянуто питання щодо організації взаємодії рад базового рівня та міграційної служби, про порядок передачі закладів охорони здоров’я населених пунктів Тячівського району в оперативне управління Тячівського районного центру первинної медико-санітарної допомоги та про порядок передачі в оренду приміщень закладів освіти в населених пунктах району.

 

Про це "Анонс Закарпаття" повідомили прес-службі Тячівської райдержадміністрації

рейтинг: 
  • Подобається
  • 0
Залишити коментар
иконка
Коментувати статті на сайті можливе лише впродовж 30 днів з дня публікування.