На Хустщині збирались сільські "старости"

07.10.2013 в Хустській районній державній адміністрації голова державної адміністрації В.Ю. Якубець провів нараду-семінар з головами Вишківської селищної та сільських рад району. З питання стану та проблем в енергопостачанні населених пунктів Хустського району, порядку урегулювання питань по оренді земель, що знаходяться під об’єктами електропостачання та передачі органами місцевого самоврядування ліній електропередач і КТП на обслуговування ПАТ “Закарпаттяобленерго”, виступили з інформацією заступник генерального директора ПАТ “Закарпаттяобленерго” Білак О.О. та начальник Хустського району електромереж Керечан Я.О.

 

В обговоренні даного питання взяли участь перший заступник голови державної адміністрації Дулкай В.Ю., сільські голови: Боронявський (Катринець І.П.), Кривський (Сугай Ф.М.), Н Селищенський, ( Шоля І.М.), Горінчівський ( Конопацька О.І.), Драгівський ( Керита М.І.), Кошелівський ( Рогач О.Ю.), Велятинський ( Петечел М.М.), начальник управління освіти, молоді та спорту райдержадміністрації (РусинП.П.).

Голова Хустської райдержадміністрації Якубець В.Ю. підвів підсумки даного питання та подякував заступнику генерального директора ПАТ “Закарпаттяобленерго” за роз’яснення та надані чіткі конкретні відповіді сільським головам з порушеного питання.

 

З інформацією по питаннях у відповідність до діючого законодавства поводження з твердими побутовими відходами в населених пунктах району виступили генеральний директор ТОВ “АВЕ Виноградово” Жидик А.А. та виконавчий директор ТОВ “АВЕ Виноградово” Краслай Ю.В.

 

На нараді-семінарі з інформацією про присвоєння вулиць в населених пунктах району виступила начальник відділу ведення державного реєстру виборців апарату райдержадміністрації Летка О.В.

 

Про стан підключення до мережевого Інтернету селищної, сільських рад району виступив Дубей В.Ю. – начальник відділу кадрової роботи апарату райдержадміністрації.

 

Про заключення договорів селищним та сільськими головами з суб’єктами підприємництва по очистці доріг комунального та місцевого значення в зимовий період у населених пунктах району виступив Чопей В.П. - начальник управління інфраструктури житлово-комунального господарства та будівництва райдержадміністрації.

 

Голова райдержадміністрації В.Ю.Якубець підвів підсумки наради та дав відповідні доручення з порушених питань.

 

 

Про це "Анонс Закарпаття" повідомили в Хустській РДА

 

рейтинг: 
  • Подобається
  • 0
Залишити коментар
иконка
Коментувати статті на сайті можливе лише впродовж 30 днів з дня публікування.