У Перечині відбулась апаратна нарада

Голова Перечинської райдержадміністрації Петро Грицик провів нараду зі структурними підрозділами РДА. Петро Васильович проінформував працівників адміністрації про результати проведення засідання громадської ради, зауважив, що всі її рішення потрібно виконувати невідкладно, адже голос громади має бути почутим.

Далі начальник загального відділу держадміністрації Антоніна Мешко провела практичне заняття для працівників щодо щодо неухильного виконання вимог інструкції з діловодства. Зупинилася на основних помилках, що допускаються при оформленні документації та порядку створення розпорядчих документів, резолюцій, реєстрацій, тощо.

Петро Грицик зауважив, що з 26 листопада розпочинається планова атестація державних службовців, дав доручення підготувати інструктивно-методичні рекомендації по порядку її проведення та довести їх до відома всіх держслужбовців.

На особливому контролі голови та заступників РДА залишаються питання завершення капітальних ремонтів та реконструкції закладів освіти, медицини, культури, продовження робіт по газифікації сіл Т.-Ремета та Новоселиця.

За підсумками наради дано відповідні доручення.

Про це "Анонс Закарпаття" повідомили в Перечинській РДА

 

 

рейтинг: 
  • Подобається
  • 0
Залишити коментар
иконка
Коментувати статті на сайті можливе лише впродовж 30 днів з дня публікування.