Євроінтеграція приведе Україну до Євроміграції

В сьогоднішні важкі дні треба відкинути емоції і тверезо обдумати питання євроінтеграційного процесу, і що саме, дасть Україні підписання асоціації з ЄС. А так як, зараз всі розповідають про плюси євроспільноти, то справедливо буде згадати і про негативні моменти, які існують в ЄС.

Ні для кого не секрет, що велика кількість українців з західних областей, працює та мешкає в європейських країнах: Італії, Іспанії, Португалії, Чехії, Польщі та в багатьох інших країнах Європи.

Але такий процес існує і в середині самого Євросоюзу: близько 1000 угорців кожного дня переїзжають на постійне місце проживання до Великобританії та близько 2500 поляків.

В таких країнах, як Болгарія, Румунія, Словаччина, країни прибалтики (Естонія, Латвія, Литва) на даний момент взагалі не залишилось працездатних молодих людей, всі вони перебираються в більш заможні країни Євросоюзу, де частіше за все залишаються на постійне проживання. Немає сумнівів, що цей процес масової міграції охопить і нашу державу. В свою чергу, хтось заселить територію України. Скоріше за все це будуть представники Середньої Азії та Китаю.

Цікаво, чи розуміють це «помаранчеві» олігархи Порошенко та Балога? Напевно розуміють! Тому і шукають для себе дешеву робочу сили в країнах Середньої та Південо-Східної Азії. І все це вони роблять руками того ж українського народу, вивівши його на Майдан та підставляючи під бійців спецпідрозділів.

Анонс Закарпаття

 

рейтинг: 
  • Подобається
  • 0
Залишити коментар
иконка
Коментувати статті на сайті можливе лише впродовж 30 днів з дня публікування.