"Ударівець" Пацкан очолить закарпатську опозицію

На Закарпатті закінчилася кількарічна боротьба опозиції за лідерство проти нинішньої влади. Сьогодні визначилося, що нардеп Валерій Пацкан, що представляє політичну силу «Удар», очолить закарпатську опозицію. Окрім того, Валерій Пацкан увійшов до складу Ради народного об’єднання "Майдан", яке було проголошено на Євромайдані.

 

Нагадаємо, що Валерій Пацкан є Головою Комітету Верховної Ради України з питань прав людини, національних меншин та міжнаціональних відносин. У всій цій довгорічній боротьбі Балоги виявилися за бортом політичної ігри, оскільки вони так нікуди не увійшли, а залишилися у розбитого корита.

 

Нагадаємо, що Балоги активно намагалися «примазатися» до опозиції: відправляли на Євромайдан своїх людей, виставили там свою палатку, але їм навіть не дали жодного разу виступити на трибуні Євромайдану.

 

Це при тому, що ще зовсім недавно Віктор Балога довгий період був міністром МНС в уряді Азарова. Як кажуть у народі, на двох стільцях всидіти не можна. Ніхто всерйоз не сприймає людей, що кидаються з одного фронту на інший, шукаючи тільки власної вигоди.

 

Новини Закарпаття

 

рейтинг: 
  • Подобається
  • 0
Залишити коментар
иконка
Коментувати статті на сайті можливе лише впродовж 30 днів з дня публікування.