ВО «Свобода» може зникнути з політичної карти Закарпаття

За останні роки вплив націонал – патріотичних сил на території Срібної Землі значно виріс. Укріпився цей вплив за рахунок ВО «Свобода», яка дійсно об'єднала націоналістів Закарпаття в одну партію.

 

Як розповідає анонімне джерело з лав закарпатської «Свободи», організація на території області має всі шанси розпастися, і причиною того є ні що інше, як те, що партійні «шишки» часто «лохають» своїх активістів та роблять багато «брудних» справ на очах та за рахунок рядових бійців організації.

 

Так за останні три місяця внутрішньо-партійна довіра до очільника ВО «Свободи» в Закарпатській області Олега Куцина значно впала, і зараз «отаман» майже не має впливу на молодих партійців, які вимагають від керівників рішучих радикальних дій. Недовіра до Куцина, викликана ще й тим, що регіональний «командир» частенько любить підставити своїх «солдатів» тим, що на деякі події, які він організовує, сам не з'являється, щоб не наражати себе на небезпеку. Деякі партійці говорять, що їхній «шеф» мав пряме відношення до КДБ та інших спецслужб, а все сьогоднішнє багатство Куцина - це незаконно зароблені гроші, які взялись через розкрадання тячівського заводу «Зеніт», котрий очолював деякий час Олег Іванович. Тут стає зрозумілим, звідки в бідного патріота-свободівця хороший джип та шикарний маєток. Куцин має величезну довіру з боку лідерів «Свободи» та особисто «фюрера» Олега Тягнибока. А коли київські та львівські пани приїжджають до свого «васала», влаштовуються довгі та гучні п’янки з молодими дівчатами. Як повідомляє нам джерело, яке заради своєї особистої та безпеки його сімї не розголошує себе, за останній час закарпатську «Свободу» покинули майже 75% рядових членів, і це все відбувається на тому фоні, що рівень довіри у ВО «Свобода» та їхнього неординарного лідера впала в декілька разів, і на сьогоднішній день ця сила стала політичним трупом.

 

Анонс Закарпаття

 

рейтинг: 
  • Подобається
  • 0
Залишити коментар
иконка
Коментувати статті на сайті можливе лише впродовж 30 днів з дня публікування.