Правий сектор обговорив із прокурором Закарпаття призначення Кайла

На призначення Івана Кайла першим заступником прокурора Закарпаття Правий сектор для початку вирішив реагувати без зайвого інформаційного галасу і провести попереджувальну розмову.

 

Сьогодні представники Правого сектора завітали до прокуратури області, де під час неофіційної зустрічі з новопризначеним прокурором Закарпаття Олегом Сидорчуком, котрий не є корінним закарпатцем, а відтак усіх особливостей області поки не знає, спробували донести до нього усю хибність призначення на посаду першого заступника Івана Кайла - колишнього Хустського міськрайонного прокурора.

 

Останній відомий громаді, як мінімум, за резонансною трагічною історією фактично убивства під час страшної аварії нині розшукуваним Павлом Нагірним матері й маленької дівчинки. Тоді, коли за результатами страшної ДТП двох людей поховали, а ще двоє дітей опинились у лікарні з важкими політравмами, винуватець ДТП Павло Нагірний, спочатку сховавшись у лікарні, згодом взагалі зник з поля зору правоохоронців і був оголошений у розшук.

 

Отож, після ультиматуму голові обласного адміністративного суду Олексія Шешені, до якого у "правосекторців" також були конкретні питання та вимоги, представники Правого сектору направились на зустріч із новим прокурором Закарпаття.

 

Під час зустрічі з Олегом Сидорчуком активісти довели до відома прокурора Закарпаття усю хибність призначення на посаду першого заступника людини, яка у громади не викликає жодної довіри. Провели і паралелі між призначенням головним міліціонером області Василя Турдая та першим заступником прокурора Івана Кайла - обоє фігурували у справі Нагірного, обоє на той момент займали керівні посади в Хустському районі, обоє наразі, очевидно, лобіюються на посади "з подачі" нового керівницвта області.

 

Найближчим часом до Генеральної прокуратури має попрямувати подання про перегляд призначення Івана Кайла на посаду першого заступника. В іншому разі Правий сектор діятиме відповідно.

Анонс Закарпаття 

 

рейтинг: 
  • Подобається
  • 0
Залишити коментар
иконка
Коментувати статті на сайті можливе лише впродовж 30 днів з дня публікування.