Закарпатцям дозволять володіти вогнепальною зброєю

Як вже стало відомо, що у Верховній Раді України представники ВО "Свобода" зареєстрували законопроект "Про вільний доступ вогнепальної зброї". Метою цого є те, що за військової агресії Російської федерації, потрібно озброїти населення по так званому швейцарському варіанту. Представники "Свободи" стверджують, що всі злочини, які трапляються, і так відбуваються з неофіційної зброї.

Але цікаво, чи знають нардепи, скільки коштує пістолет Макарова чи автоматична гвинтівка Сайга? Чи думають собі "свободівці" те, що сьогодні українці не вміють поводитись зі зброєю? Треба сказати , що ще минулого року, коли мова тільки розпочиналась щодо закону про зброю, одним з противників законопроекту був екс-керівник Закарпатської ОДА та міліції Геннадій Москаль. Він стверджував, що при соціальному кліматі та криміналогенній ситуації, яка існує в країні, це буде кроком до хауса. До того ж, Москаль впевнено стверджував, що це є бізнеспроект одного з олігархічних кланів.

На даний момент в Україні і зокрема в Закарпатті дозволяється зберігання, носіння і використання травматичної та мисливської зброї.

Анонс Закарпаття 

 

рейтинг: 
  • Подобається
  • 0
Залишити коментар
иконка
Коментувати статті на сайті можливе лише впродовж 30 днів з дня публікування.