Марш протесту вулицями Ужгорода (ФОТО)

Протест був адресований співробітникам УМВС, зокрема міністру Авакову та керівнику Закарпатського МВС Шараничу, котрі свої посади отримали, переступивши через тіла загиблих Героїв Небесної сотні та продовжують далі займатись корупційними махінаціями, ведуть полювання на патріотів, замість саджати сепаратистів, і просто-напросто зливають Україну.

 

Не забули націоналісти згадати і вбитого нещодавно побратима Сашка Білого. На стінах УМВС у Закарпатській області активісти повісили плакат із написом "Брат за брата - кров за кров" та вшанували пам"ять загиблого Героя хвилиною мовчання.

 

У зверненні ж до працівників УМВС патріоти наголосили, що кожен із чиновників неминуче відповість за свої злочини перед лицем Українського народу.

 

Наразі це лише попередження у вигляді протестного маршу, проте за відсутності системних змін в органах влади народ готовий знову повстати проти свавілля, що продовжує його оточувати, незважаючи на жертви сотень Дітей Нації.

 

На марші лунали традиційні патріотичні гасла, пісні, вислови в підтримку ФК "Закарпаття", котра в цей день приймала в гостях донецький "Металург".

 

 

 

 

 

 

 

 


Анонс Закарпаття

 

рейтинг: 
  • Подобається
  • 0
Залишити коментар
иконка
Коментувати статті на сайті можливе лише впродовж 30 днів з дня публікування.