Экс - мэр Ужгорода выразил недоверие Яценюку и Порошенко

Об этом экс-мэр Ужгорода Сергей Ратушняк написал на Фейсбуке

"Курс долара за 16. Т.б. - ми всі стали в двічі біднішими за півроку. Порошенко грабує кожного з нас, поставивши на пост голови НБУ малоосвічену бухгалтершу зі своєї комерційної структури. Ми стали в двічі біднішими. Ростуть статки тільки у ворогів України - олігархів. Це їх війна. 

Жодних економічних підстав для такої девальвації нема. Більш того, - Порошенко з Яценюком звинувачували владу Януковича в щорічному розкраданні 170 млрд (21млрд $) тільки на держзакупівлях. Ми мали би так розуміти, що в бюджеті вже мали з'явитись зайві понад 100 млрд... А на виході - мінус.
Нас грабували 23 роки і дійшли до крові вже понад 22000 осіб з обох боків. Зараз іде знищення активних і знущання з калік, в яких немає жодного статусу учасника бойових дій, щоб отримати пенсії, доплати, пільги, житло.
Тотальний обман, брехня і зомбування на каналах ворогів держави, корупція, що захлинає,- переходять в ще більш страшну фазу. Фаза безкарного панування озброєних батальйонів і вже цілих полків під керівництвом олігархів. Минаючи будь-які закони і норми."- пишет Ратушняк

рейтинг: 
  • Подобається
  • 0
Залишити коментар
иконка
Коментувати статті на сайті можливе лише впродовж 30 днів з дня публікування.