Лидер "Карпатской сечи" Тарас Деяк обратился к жителям Ужгорода

Об этом написал на Фейсбуке командир штурмового подразделения "Карпатская сечь" Тарас Деяк.

 

 

"Ужгород, прокидайся і бери свою долю у власні руки

Вчорашні події біля міської ради повинні були сколихнути занадто, на жаль, спокійне місто Ужгород. Але сталося не так, як надіялися. Ворожу владу не скинуто, зроблено незрозумілі бумажні кроки, люди знов в програші. Можливо, через невелику кількість, але насправді через небажання та страх реальних дій проти представників злочинної системи.

Замість того, щоб від балачок перейти у етап рішучих дій, більшість спочатку закликала по соц. мережам людей до дій, а у висновку “розгулювала перед камерами“, та писали нікому не потрібні акти та звернення, розгляди яких затягнуться на роки (хіба ми не знаємо, які в нас судді і кого вони підтримують?!), пішли за черговий "круглий стіл" в ОДА до тих, хто і дав Погорелову повернутись назад.

Ми закликаємо краян не триматись осторонь цих подій, проявляти ініціативу і намагатись позбавити цей кримінальний клан будь-якої влади, адже у своїй хаті своя правда, і сила, і воля! Не забувайте, хто під час Майдану робив справжню революцію, а хто піарився на "живих ланцюжках" та "ліхтариках щастя", які не викликали у тодішньої системи нічого, крім сміху. Більшість тих, хто готовий до справжніх дій, знаходяться на війні, проте рано чи пізно ця війна завершиться, воїни повернуться і стануть наводити свій порядок, проте виправляти теперішнє свавілля буде вже пізно - кожен отримає по заслугам, в тому числі ті, хто на національному горі робить собі рекламу." - пишет Деяк.

Анонс Закарпатья

рейтинг: 
  • Подобається
  • 0
Залишити коментар
иконка
Коментувати статті на сайті можливе лише впродовж 30 днів з дня публікування.