Ратушняк критикует всех, только один он "фосий" пацан

Об этом экс-мэр Ужгорода Сергей Ратушняк написал на Фейсбуке.

"1. До угорських паспортів треба додати:

- чеські, словацькі, румунські. Трохи польських. Загалом ця цифра сягає біля 300 тис. Збільшились рейси в один бік до Австрії, Німеччини, Італія, Іспанія, США. І це дієздатна населення. 20-60 років.

Етнічних угорців маємо близька 220 тис., румун - 46, словаків - 14, швабів(німців) - 19. Корінних русинів, які визнані всім світом, крім України - 630тис.

2. Прапори Угорщини, Словакії, Румунії, Чехії і Підкарпатської Русі (це була наша Держава) збільшується з кожним днем. Я, українець по батькові, і русин - по мамі, - все більш толерантно дивлюсь на це. Настрої на відокремлення Закрапаття 70-90%.

Та і які можуть бути настрої, коли в державі роблять заколот, віддають Крим, експлуатують всі кримінальні схеми Януковіча і додають до них нове пограбування через рефінансування, з а яким Порошенко-Яценюк роздають 100 млрд грн банкам-злодіям, в тому числі і сім'ї Януковича (5,4млрд), - по курсу 12,16, грн, а потім, щоб не повертати навіть половини - взвинчують курс до 40. Далі керівна кліка і друзі олігархів-ворогів держави піднімають ціни на борошно, олію на 200-500%. Мін.зарплата і пенсії - менше 30$.

Син президента - нардеп і орденоносець, в Мінську від України сидять ті, хто пограбував і шматує Україну і сдають Донецьк, Дебальцево, Маріуполь... Порошенко здоровається з Путіним за руку, банки, бізнес Росії, транзит газу і нафти РФ тривають, заводи Порошенка в Криму і Росії завантажені і працюють. При цьому армію може очолювати бандит Гелетей, Закарпатська, Харьківська, Вінницька, Дніпропетровська тощо області віддані на потурання ОЗУ (в Закрпатті - банда Братів Балог-Петьовки-Гелетеїв).

Війни, де-юре, нема, а нам пропонують іти вбивати тих, хто не захотів говорити галицькою і спати під портретами Бандери. Я також не хочу.

То де спалах? Нас зраджують і обкрадають ВЕРХОВНЕ КЕРІВНИЦТВО І ЗЛОДІЙСЬКА "ЕЛІТА". Кому хочеться жити в такій державі? І чому дивуватись, що закарпатці тікають і бажають відокремитись. Сумно, але факт. Третю економіку Європи - зробили 43-ю. І хотять, щоб ми йшли за це і вмирали. Ззаду ПОРОШЕНКА-Яценюка, Турчинова, Балог, Шуфричів, Коломойських, Медведчуків, Фірташів, їх синів і братів.

3. Що робити Київу? Проголосувати за офіційний розподіл територій на бандитські латифундії. Щоб факт і зміст співпадали. І далі пафосно і драматично трясти кулачками з екранів ТВ, опиратись в перших турах, без програм ставати прем'єрами. Хоча більша частина вже титанічно зроблена.

Якщо серйозно, то на моїй лютні ФБ є моє відкрите звернення до президента щодо стабілізації політичної і економічної ситуації." - пишет Ратушняк.

Анонс Закарпатья



TelgramПідписуйтесь та читайте новини Закарпаття у нашому Телеграм-каналі та нашій сторінці у Facebook
рейтинг: 
  • Подобається
  • 0
Залишити коментар
иконка
Коментувати статті на сайті можливе лише впродовж 30 днів з дня публікування.