ВАЖНО! Репрессии и провокации в отношении "Правого сектора" Закарпатье продолжаются

Тисячний раз ми кричимо про репресії проти Правого Сектору Закарпаття, що линуть з усіх сторін. Обшуків, повісток, переслідувань псам режиму, кримінальній владі (чи то провладним криміналітетам?) виявилось мало. Сообщает сайт "Правого сектора" Закарпатья.

 

Протягом останнього тижня ситуація загострилась: наші активісти, їхні родичі, друзі, прихильники ПС, колишні активісти отримують дивні дзвінки та повідомлення, приймають дивних “гостей”.

 

З міркувань безпеки не буду називати імен та прізвищ. Але в телефонних дзвінках та візитах часом просять зустрічі невідомі люди, часом повідомляють фейкову інформацію про начебто затримання або начебто поранення їх родича, просять зібрати документи з особистими даними родича або навіть просять мам здати кров (!).

 

У зв”язку з цим, просимо всіх наших активістів, а особливо – їх сім”ї – не впадати в паніку, не довіряти та не спілкуватися з незнайомими людьми. Якщо хтось представляється міліціонером-слідчим-прокурором-працівником СБУ, ОБОВ”ЯЗКОВО уважно перевіряйте і фотографуйте їх документи, а краще – фотографуйте і цих осіб!

 

При виникненні подібних ситуацій повідомляти про інциденти на гарячу лінію Правого Сектору Закарпаття:

099 016 60 34

067 912 39 26

 

Автор: прес-секретар ПС Закарпаття Галина Кундік

 



TelgramПідписуйтесь та читайте новини Закарпаття у нашому Телеграм-каналі та нашій сторінці у Facebook
рейтинг: 
  • Подобається
  • 0
Залишити коментар
иконка
Коментувати статті на сайті можливе лише впродовж 30 днів з дня публікування.