Олег Куцин вступился за своего лидера Тягнибока, который с бодуна каску не той стороной одел (ФОТО)

В ВО "Свобода" произошел курьезный случай, на днях лидер ВО "Свобода" Олег Тягнибок посетил зону АТО чтобы поздравить бойцов "Карпатской Сечи" с годовщиной создания роты. На общем фото Олег Тягнибок одел военную каску не с той стороны, это вызвало большой ажиотаж среди пользователей Интернета. Некоторые пользователи говорят, что господин Тягнибок был после перепоя.


Об этом Олег Куцин написал на Фейсбуке.

" - Псевдожурналісти, коментатори та «експерти»!

З огидою дізнався, що після того, як Олег Тягнибок учора відвідав бойові позиції зведеної штурмової роти «Карпатська Січ» у складі 93 ОМБР біля донецького аеропорту, аби привітати нас з річницею заснування, у ЗМІ та соцмережах розгорівся неабиякий, перепрошую за слово, срач. Тягнибок, бачте, піариться, бо «експерти» вважають, що він каску не тим боком вдягнув…

Вам самим не набридло брехати?! В чому піар? У тому, що в «Свободі» більше 1000 партійців воюють на фронті? Так це правда. Можуть цим похвалитися інші партії – будь ласка. Чи, може, піар у тому, що «Свобода» надала допомоги війську – не лише своїм однопартійцям – українському війську більш ніж на 70 млн. грн.? Чи, може, піар у тому, що голова партії приїхав до своїх побратимів на передову, аби привітати з річницею створення і передати освячене бойове знамено? Не вперше приїхав, без телекамер приїхав... Якщо це піар – то де інші? Де?..

Як бойовий командир запрошую усіх «експертів», диванних вояків та журналістів прибути у розташування «Карпатської Січі» біля ДАП і попіаритися. Ми покажемо вам, що таке військовий шолом, скільки десятків різновидів їх буває і як правильно їх використовувати.

*Плюс додаю фото вигляду каски, коли вона одягнута задом наперед.

P.S. Хто знає, що таке передова – мене зрозуміє, а ті, кому гроші та політика затьмарили мирне небо, яке ми тут відстоюємо разом з цілим українським військом, – Бог вам суддя!" - пишет Куцин.

 


Анонс Закарпатья





TelgramПідписуйтесь та читайте новини Закарпаття у нашому Телеграм-каналі та нашій сторінці у Facebook
рейтинг: 
  • Подобається
  • 0
Залишити коментар
иконка
Коментувати статті на сайті можливе лише впродовж 30 днів з дня публікування.