Нардеп Пацкан считает, что закарпатцы должны целовать в "гузицу" Москаля

Провластный нардеп Валерий Пацкан возмущен тем, что депутаты областной Рады проингнурувалы заявления генерал - губернатора Москаля, после чего последний чуть не вынес дверь в помещении ОГА Закарпатья.Об этом на Фейсбуке сообщил нардеп Игорь Мосийчук.

" - Нинішній балаган, що відбувся в Закарпатській обласній раді, інакше, ніж свавіллям, назвати неможливо. Мова про демарш депутатів-єцівців, які на догоду своєму вождеві зірвали затвердження перспективного плану формування територій громад Закарпатської області, який мав стати основою для адмінреформи в області.

Всі ми стали свідками того, як через дріб’язкові політичні інтереси містечкової політичної сили глобальна реформа децентралізації на Закарпатті опиняється під загрозою. А між тим, розширення прав місцевих громад, зокрема, вимагали люди на Революції Гідності.

Просто не хочеться вірити в те, що глобальну роботу, над якою працювали сотні людей, зривають кілька десятків депутатів, яким залишилося сидіти в облраді два місяці.

Ці люди не думають про закарпатців, їх не цікавить розвиток нашого краю, реформи, які можна буде провести завдяки децентралізації. Все, що ними керує, - це образа на Київ, нереалізовані амбіції та жалюгідне прагнення продемонструвати керівництву Закарпаття.

Насправді ж вони яскраво проілюстрували, хто ж насправді намагається зруйнувати мир на Закарпатті.

Та все ж переконаний, що незважаючи на нинішній провал голосування, адміністративна реформа в області буде проведена. Що ж стосується партії ЄЦ, то громада нашого краю має дати гідну оцінку її діям вже на виборах в кінці жовтня. Перший дзвіночок для них пролунав під час сесії, коли громадські активісти провели депутатів із залу, вигукуючи «Ганьба!»." - пишет Пацкан.

[media=https://www.youtube.com/watch?v=IEpjRAkONBs]

Анонс Закарпатья




TelgramПідписуйтесь та читайте новини Закарпаття у нашому Телеграм-каналі та нашій сторінці у Facebook
рейтинг: 
  • Подобається
  • 0
Залишити коментар
иконка
Коментувати статті на сайті можливе лише впродовж 30 днів з дня публікування.