Руководитель "Правого сектора" Закарпатье прокомментировал заявления лжеца Москаля

Это руководитель "Правого сектора" Закарпатья Александр Сачко написал на своей странице в Фейсбук.

" - Надто багато останнім часом звалилося на нас. Минулі тижні пройшли в роботі й поїздках. Не було часу, та й особливого бажання лізти в інтернет. Але бачу, скільки брехні ллється на організацію, тож мушу відповісти. Отже, по порядку:

1. Щодо пафосних заяв, що Правого Сектора в Закарпатті не буде. Пояснюю УКРАЇНСЬКОЮ МОВОЮ – Правий Сектор в Закарпатті ВЖЕ Є. З березня 2014 року. 1 ЗБат ДУК на фронті. Громадська організація «Правий Сектор Закарпаття» зареєстрована органами юстиції і працює, як і працювала. Політична партія також зареєстрована мінюстом (в області проходить реєстраційні процедури). Волонтерська служба, громадські приймальні, мобілізаційні пункти, капеланська служба теж працюють для захисту Української Держави . Ну, і кого не буде?

2. Щодо брехливих заяв по діяльності Правого Сектору Закарпаття в області й на фронті. За півтора року написано вже чимало. Не хочу повторюватись. Вся інформація є в ЗМІ, знайти неважко, а видалити неможливо. І закарпатська громада, на відміну від влади, добре поінформована про нашу роботу. Тому й підтримує. ВСЯ інформація про нашу діяльність з першого дня Революції Гідності до 11 липня 2015 року була надана мною особисто Тимчасовій слідчій комісії ВР.

Ну, і 3. Щодо заяви по ДТП, в якому загинули мої побратими. По чиїй вині і за яких обставин це сталося – є факти, встановлені компетентними органами. І голослівна брехня нічого не змінить. Сталася ТРАГЕДІЯ – четверо ЗАХИСНИКІВ України ЗАГИНУЛИ!!! Наголошу – ЖОДЕН чоловік, що має честь і гідність, не дозволить собі говорити про когось поза очі. Жодна людина не дозволить собі плямити пам'ять загиблих. Тим більше нахабно брехати про Воїнів, які захищають Батьківщину, доки дехто налагоджує і кришує контрабанду на крові від Луганська до Закарпаття.

Висновок з цього, перефразовуючи письменника Леся Подерев’янського, наступний – «Гена, ти не самурай! Ти – гімно.»" - пишет Сачко.

Анонс Закарпатья




TelgramПідписуйтесь та читайте новини Закарпаття у нашому Телеграм-каналі та нашій сторінці у Facebook
рейтинг: 
  • Подобається
  • 0
Залишити коментар
иконка
Коментувати статті на сайті можливе лише впродовж 30 днів з дня публікування.